top of page

fre 16 okt.

|

Näckenbäck

Amanda Bergman & Esther - Kvällskonsert

Pris 850 SEK

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Amanda Bergman & Esther - Kvällskonsert
Amanda Bergman & Esther - Kvällskonsert

Tid och plats

16 okt. 2020 19:00 – 23:00

Näckenbäck, 774 99 Näckenbäck, Sverige

Om evenemanget

Rockbonden bjuder åter igen till med konsert i sin lada ute i obygden! Den 16e och 17e oktober kommer Amanda Bergman och Esther att förgylla i oktobermörkret under tre intima konserter med begränsad publik. I tider som dessa blir det en upplevelse utöver det vanliga! 

Esther har något alldeles speciellt, hon är en känslig och fängslande artist alldeles på egen hand. ”Jag vill visa det vackra i det fula”, brukar hon säga och hintar om vad hon ofta rör vid för tematik. Hennes musik tenderar att stanna upp vid det där sköra stadiet innan allt går åt skogen. Hon är också medveten om faran att stryka sin älskades kind medan den sover, ändå vill hon det. Hon är ingen fegis. Beatet från trummaskinen ligger som en stadig grund, samtidigt som den drömska rösten och syntharna ömsint letar en väg fram till ljuset i mörkret.

Förutom Esther spelar Amanda Bergman som sig själv. Solo i sin simpla boning. Obs nej, hon kommer ha m män m syntar. Det blir magiskt på det unika sätt som bara rösten av Rockbonden Bergman kan skapa.

Några OBS innan köp -

· inga återköp.

· max antal biljetter per köp är 5 st.

· köper du 2 eller flera biljetter placeras ni givetvis bredvid varandra.

Konserten hålls i en oisolerad lada, det är i princip som att vara utomhus. Medtag varma kläder och kanske en filt om du är frusen. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är hyper. Det kommer att finnas eldar och rackligt utedass. Med råvaror från gårdens egna skörd bjuder vi på vegansk soppa och bröd. Kaffe och te finns också på plats.

Medtag egen alkohol om du vill ha alkohol!

Biljetter

  • Fredag 16 oktober 19:00

    850,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page