top of page

lör 19 juni

|

Rockbonden

Amason & Alice Boman - 19 juni Matinékonsert

Konsert i ladan!

Amason & Alice Boman - 19 juni Matinékonsert
Amason & Alice Boman - 19 juni Matinékonsert

Tid och plats

19 juni 2021 13:00 – 17:00

Rockbonden, Näckenbäck 8, By Kyrkby, Sverige

Om evenemanget

Rockbonden presenterar: Amason och Alice Boman och Vilma Flood! En sommardag utan dess like – med go musik, mat och endast 50 pers. Välkomna!

Info

Datum: 19 juni kl 13:00 - 17:00

Plats: Näckenbäck 8, 774 99 By Kyrkby

Biljetter: 1250 kr

Köpvillkor

Inga återköp av biljetter

Max antal biljetter per köp är 4 stycken

Köper du 2-4 biljetter placeras ni givetvis bredvid varandra.

Amason

Kom och åk med Amason-tåget och upplev bandet som är en family affair - Amason består av Amanda Bergman på synt och sång, Gustav Ejstes på orgel, gitarr och sång, Pontus Winnberg på piano, Petter Winnberg på bas och sång och Nils Törnqvist på trummor.

Bandmedlemmarna har varit aktuella i flera olika solo- och bandprojekt parallellt med att de också arbetat på ny musik med Amason. Nu väntar vi på det uppföljande albumet ”Galaxy II” och inviger sommaren med den första livekonserten inför publik på över ett år!

Alice Boman

”Det är en mäktig känsla när du är inne i den där bubblan och liksom förlorar tidsuppfattningen”, säger Alice Boman när hon beskriver det hypnotiska tillstånd hon befann sig i när hon skapade sitt debutalbum ”Dream On”. Albumet, som grammisnominerades i kategorin Alternativ Pop och släpptes i januari 2020.

Alice Boman är något alldeles särskilt som måste upplevas live. Albumet "Dream On" är ett personligt album om kärlek och uppbrott. Alice nämner också att musiken formats av olika miljöer och platser hon befunnit sig på, som svensk landsbygd, Köpenhamn, London, Los Angeles – och genom att lyssna på bl.a. Elvis Presley, Cindy Lauper, Portishead och Pink Floyd.

Corona

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg i valet att besöka oss och följer Folkhälsomyndighetens råd för att säkerställa att du som gäst har en så säker upplevelse hos oss som möjligt. Vi tar endast in 50 personer i sittande publik på säkert avstånd.

Boende

Falkuddens Camping ligger på cykelavstånd och hyr ut små stugor och cykel.

Getgården ligger ca 6 km från gården och hyr ut ett hus via Airbnb.

Vi är ca 25 min från både Sala och Avesta och där finns några hotell.

Konserten hålls i en oisolerad lada, det är i princip som att vara utomhus. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är hyper. Vi bjuder på en lättare måltid samt kaffe/te.

Medtag egen alkohol om du vill ha alkohol!

Biljetter

  • Lördag 19 juni kl 13:00

    Amason, Alice Boman och Vilma Flood

    1 250,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page