top of page

lör 18 juni

|

Näckenbäck

David Ritschard & Rockbonden Allstars

David Ritschard & Rockbonden Allstars
David Ritschard & Rockbonden Allstars

Tid och plats

18 juni 2022 18:00 – 23:00 CEST

Näckenbäck, Näckenbäck 8, 774 99 By Kyrkby, Sverige

Om evenemanget

OBS! Ändring i lineup 18 juni

På grund av sjukdom i familjen behöver Rockbonden Allstars med kort varsel tyvärr ställa in sin konsert den 18 juni. Vi beklagar verkligen och tycker det känns så tråkigt att behöva meddela detta.

Men vi är glada att kunna presentera den finska syskonduon Pole Siblings som istället kommer och förgyller kvällen med drömsk indie med inslag av amerikansk folk och finsk vemod. Efter att ha levt på varsitt håll i nästan tio år återknöt Johan och Sofia Stolpe till varandra när de båda fann kärleken på andra sidan Östersjön och flyttade till Sverige nästan samtidigt. Pole Siblings debuterade 2017 med EP:n ”It Might Grow” som spelades in och producerades av Petter Winnberg (Amason). Debuten har följts upp med singeln ”Weekend Visit” som beskrevs som "pop perfection" av Clash Magazine. Den senaste singeln ”Låser in mig” släpptes den 5 november 2021. Lyssna på Pole Siblings här!

David Ritschard

David Ritschard debuterade som soloartist under sommaren 2019, snabbt ställde sig kritikerna på kö för att få ösa beröm över så väl albumet ”Brobrännaren” som Davids känsliga liveframträdanden tillsammans med vännerna i kompbandet Krokodiltårarna. Med ett förflutet som frontman i Spinning Jennies och The Green Line Travelers är David Ritschard för inbitna countryfans inget nytt namn att bekanta sig med. Efter att ha turnerat Nashville runt med bandet The Green Line Travelers så började David istället gräva där han står - i söderort. Det är här dom vardagsnära berättelserna når fram hela vägen, det är här publiken fortfarande kan känna en pust av sunnanvind från folkparkernas fornstora dagar. En countrymusik med helt egen ton, en countrymusik för 2000-talet. Under våren 2020 skrev Ritschard tillsammans med Magnus Carlson (Weeping Willows) den himla stormande hyllningen ‘Vi ses snart igen’ till fotbollslaget Hammarby. En låt som direkt omfamnades av lagets supportrar och blev en enande kraft. En klassiker på första försöket som med snabba steg närmar sig 1 miljon streams. ’Blåbärskungen’ är David Ritschards andra album och det släpptes 24 september 2021.

Rockbonden Allstars

Rockbonden Allstars är precis vad det låter som - Rockbondens egna utvalda stjärnor samlade på en scen för att kvällen till ära framföra några av sin absoluta countryfavoriter.

Info

Konserten hålls i en oisolerad lada med stående publik, det är i princip som att vara utomhus. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är väldigt allergisk. Det kommer att finnas mat gjord på lokala råvaror till försäljning. Naturligtvis finns även vegetariska/veganska alternativ.

Boende

Falkuddens Camping ligger på cykelavstånd och hyr ut små stugor och cykel. Getgården ligger ca 6 km från gården och hyr ut ett hus via Airbnb. Vi är ca 25 min från både Sala och Avesta och där finns några hotell.

Tack för att du bidrar

När du köper någon av konsertbiljetterna här nedan så garanterar du inte bara dig själv en magisk konsertupplevelse. Du direktinvesterar även i gårdens arbete och strävan för att förbättra jordhälsa och främja biologisk mångfald. Årets konsertintäkter medfinansierar bland annat mobila hönshus, såmaskin för direktsådd av spannmål i vall, blommande perenna bottengrödor, fossilfritt traktorbränsle (HVO) och honungsbisamhällen.

Biljetter

  • David Ritschard & Rockbonden

    Stående publik

    495,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad+12,38 kr serviceavgift
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page