lör 18 juni

|

Näckenbäck

David Ritschard & Rockbonden Allstars

David Ritschard & Rockbonden Allstars

Tid och plats

18 juni 18:00 – 23:00 CEST

Näckenbäck, Näckenbäck 8, 774 99 By Kyrkby, Sverige

Om evenemanget

Rockbonden presenterar David Ritschard och Rockbonden Allstars för en oförglömlig konsertkväll i ladan (stående publik)!

David Ritschard

David Ritschard debuterade som soloartist under sommaren 2019, snabbt ställde sig kritikerna på kö för att få ösa beröm över så väl albumet ”Brobrännaren” som Davids känsliga liveframträdanden tillsammans med vännerna i kompbandet Krokodiltårarna. Med ett förflutet som frontman i Spinning Jennies och The Green Line Travelers är David Ritschard för inbitna countryfans inget nytt namn att bekanta sig med. Efter att ha turnerat Nashville runt med bandet The Green Line Travelers så började David istället gräva där han står - i söderort. Det är här dom vardagsnära berättelserna når fram hela vägen, det är här publiken fortfarande kan känna en pust av sunnanvind från folkparkernas fornstora dagar. En countrymusik med helt egen ton, en countrymusik för 2000-talet. Under våren 2020 skrev Ritschard tillsammans med Magnus Carlson (Weeping Willows) den himla stormande hyllningen ‘Vi ses snart igen’ till fotbollslaget Hammarby. En låt som direkt omfamnades av lagets supportrar och blev en enande kraft. En klassiker på första försöket som med snabba steg närmar sig 1 miljon streams. ’Blåbärskungen’ är David Ritschards andra album och det släpptes 24 september 2021.

Rockbonden Allstars

Rockbonden Allstars är precis vad det låter som - Rockbondens egna utvalda stjärnor samlade på en scen för att kvällen till ära framföra några av sin absoluta countryfavoriter.

Info

Konserten hålls i en oisolerad lada med stående publik, det är i princip som att vara utomhus. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är väldigt allergisk. Det kommer att finnas mat gjord på lokala råvaror till försäljning. Naturligtvis finns även vegetariska/veganska alternativ.

Boende

Falkuddens Camping ligger på cykelavstånd och hyr ut små stugor och cykel. Getgården ligger ca 6 km från gården och hyr ut ett hus via Airbnb. Vi är ca 25 min från både Sala och Avesta och där finns några hotell.

Tack för att du bidrar

När du köper någon av konsertbiljetterna här nedan så garanterar du inte bara dig själv en magisk konsertupplevelse. Du direktinvesterar även i gårdens arbete och strävan för att förbättra jordhälsa och främja biologisk mångfald. Årets konsertintäkter medfinansierar bland annat mobila hönshus, såmaskin för direktsådd av spannmål i vall, blommande perenna bottengrödor, fossilfritt traktorbränsle (HVO) och honungsbisamhällen.

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • David Ritschard & Rockbonden

  495 kr

  Moms inkluderad

  +12.38 kr serviceavgift

  Stående publik

  495 kr

  Moms inkluderad

  +12.38 kr serviceavgift

  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang