top of page

fre 03 juni

|

Näckenbäck

Dungen & Many Voices Speak

Dungen & Many Voices Speak
Dungen & Many Voices Speak

Tid och plats

03 juni 2022 18:00 – 22:00 CEST

Näckenbäck, Näckenbäck 8, 774 99 By Kyrkby, Sverige

Om evenemanget

Rockbonden presenterar Dungen & Many Voices Speak för en oförglömlig konsertkväll i ladan (stående publik).

Dungen

Den svenska rockgruppen Dungen består av medlemmarna Gustav Ejstes, Reine Fiske, Johan Holmegard, Mattias Gustavsson och tidigare även Fredrik Björling. Bandet bildades 1997 i Stockholm och spelar rock inspirerad av 60-och 70-talens psykedeliska och progressiv rock samt svensk folkmusik. Dungen fick sitt stora genombrott 2005 med låten Panda som de bland annat uppträdde med i den amerikanska tv-showen Late Night with Conan O'Brien. Bandet har sen 1997 släppt 13 album, det senaste Häxan som kom 2016 är producerat av Mattias Glavå och analogt inspelad på rullband. Häxan fick fina recensioner, blanda annat blev det första gången som SR Kulturnytt delade ut högsta betyg till ett album.

Many Voices Speak

Many Voices Speak är det musikaliska projektet från sörmlänningen Matilda Mård, en artist vars filmiska drömpop har vunnit fans över hela världen sedan debutsingeln ‘Video Child’. En cover av ‘Blue Moon’ gav henne internationell uppmärksamhet kort därefter, en låt som resonerar starkt med Mårds musikaliska DNA - musik med en melankolisk elegans som går som en röd tråd även genom hennes egna verk.

Debutalbumet ‘Tank Town’ fick lovord från Stereogum och The Line Of Best Fit, och tog sedan Many Voices Speak ut på spelningar i Europa och efterföljande turné med Popsicle i Sverige. Detaljrikedomen och den stjärnskådande stämningen på nya albumet Gestures skapar ett utrymme långt borta från bruset från världen runt det – en tillflyktsort för Mård och hennes lyssnare att kalla sina egen.

Info

Konserten hålls i en oisolerad lada med stående publik, det är i princip som att vara utomhus. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är väldigt allergisk. Det kommer att finnas mat gjord på lokala råvaror till försäljning. Naturligtvis finns även vegetariska/veganska alternativ.

Boende

Falkuddens Camping ligger på cykelavstånd och hyr ut små stugor och cykel. Getgården ligger ca 6 km från gården och hyr ut ett hus via Airbnb. Vi är ca 25 min från både Sala och Avesta och där finns några hotell.

Tack för att du bidrar

När du köper någon av konsertbiljetterna här nedan så garanterar du inte bara dig själv en magisk konsertupplevelse. Du direktinvesterar även i gårdens arbete och strävan för att förbättra jordhälsa och främja biologisk mångfald. Årets konsertintäkter medfinansierar bland annat mobila hönshus, såmaskin för direktsådd av spannmål i vall, blommande perenna bottengrödor, fossilfritt traktorbränsle (HVO) och honungsbisamhällen.

Biljetter

  • Dungen & Many Voices Speak

    Stående publik

    495,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad+12,38 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page