top of page

lör 11 juni

|

Näckenbäck

Moonica Mac & Ebo Krdum

Moonica Mac & Ebo Krdum
Moonica Mac & Ebo Krdum

Tid och plats

11 juni 2022 18:00 – 22:00

Näckenbäck, 774 99 Näckenbäck, Sverige

Om evenemanget

Rockbonden presenterar Moonica Mac och Ebo Krdum för en oförglömlig konsertkväll i ladan (stående publik). 

MOONICA MAC

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Nu åker hon ut på Sverigeturné med “Kom till mig tour”– en turné fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt–förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick. 

– Jag hoppas att det är många som vill dela en kväll med mig, då vi äntligen kan få uppleva den där glittrande magin som bara livemusik kan skapa, säger Moonica Mac.

Moonica Mac är närmast aktuell med en utsåld höstturné och sin medverkan i åretssäsong av tv-programmet ”Så Mycket Bättre”. Hon har tidigare även gjort musikaliskasamarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Förutom en omfattande Sverigeturné inleds första halvan av 2022 med ett flertal nya singelsläpp samt en release av ett mycket efterlängtat andra album.

EBO KRDUM

Ebo Krdum är den hyllande svensk-sudanesiska artisten, självlärd multi-instrumentalist och Grammisnominerad för Årets Folkmusik 2022. Han är född och uppvuxen i Sudan men flyttade till Sverige 2010. Under alla dessa år har Ebo Krdum turnerat framgångsrikt och spelat på de flesta stora festivalerna i Sverige med båda svenska och internationlla musiker.

Han släppte sin första EP "Anasna" med sitt band 2018, följt av en andra EP "Salam" 2019. Singeln "Devastation" släpptes 2020 och följdes sedan upp med  hans debutalbum "Diversity" 2021. Han har uppmärksammats av både svenska och internationella stora tidningar och medier. Debutalbunet "Diversity" fick en anmärkningsvärd recension och sattes bland de tio bästa av världens på Songlines 2022. Ebo tilldelades också priset för årets nykomling på världsmusikgalan 2020 och årets rytm på Manifest-gala 2022. Nu är han nominerad till Grammis 2022 för Årets Folkmusik. 

- "Ebo Krdum är definitivt en av Sveriges dolda tillgångar" DN Sverige 2021.

- "Ebo Krdum från Darfur till det största genombrottet" GlobaBar Magazine Sverige 2021.

- "Den sudanesiske-svenske trubaduren rör sig smidigt mellan olika idéer, håller sig långt borta från det glansiga ljudet och producerar ett album som aldrig förlorar ljud-friskhet och kommunikativ brådska" BlogFoolk Magazine Italy 2022.

Info

Konserten hålls i en oisolerad lada med stående publik, det är i princip som att vara utomhus. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är väldigt allergisk. Det kommer att finnas mat gjord på lokala råvaror till försäljning. Naturligtvis finns även vegetariska/veganska alternativ.

Boende

Falkuddens Camping ligger på cykelavstånd och hyr ut små stugor och cykel. Getgården ligger ca 6 km från gården och hyr ut ett hus via Airbnb. Vi är ca 25 min från både Sala och Avesta och där finns några hotell.

Tack för att du bidrar

När du köper någon av konsertbiljetterna här nedan så garanterar du inte bara dig själv en magisk konsertupplevelse. Du direktinvesterar även i gårdens arbete och strävan för att förbättra jordhälsa och främja biologisk mångfald. Årets konsertintäkter medfinansierar bland annat mobila hönshus, såmaskin för direktsådd av spannmål i vall, blommande perenna bottengrödor, fossilfritt traktorbränsle (HVO) och honungsbisamhällen.

Biljetter

  • Moonica Mac & Ebo Krdum

    Stående publik

    575,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad+14,38 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page