top of page

fre 10 juni

|

Näckenbäck

MOR & Hannes

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
MOR & Hannes
MOR & Hannes

Tid och plats

10 juni 2022 18:00 – 23:00

Näckenbäck, Näckenbäck 8, 774 99 By Kyrkby, Sverige

Om evenemanget

Rockbonden presenterar MOR & Hannes för en oförglömlig konsertkväll i ladan (stående publik)!

MOR

Konstellationen MOR består av legenderna Mapei, Fredrik Okazaki och Thomas Rusiak. Var för sig är deras meritlistor långa och tillsammans skapar det ett rått och fritt sound som tar oss tillbaka till deras kärlek för undergroundscenen. Deras första album Babydolls släpptes 24 februari och har fått grymma recensioner. I april släppte de bunusspåret "Ruff Tuff" till albumet och även klubbremix avlåten "Spitfire”.

Dagens Nyheter: "MOR är en framgångssaga av organiserat kaos".

Dagens Industri: "Gränslös fullträff från MOR".

BT: "Mörkt och suggestivt av Sveriges just nu bästa band".

HANNES

Sedan debut-EP:n ”Summer 3000” 2019 har Hannes (Hannes Jonsson) med sin producent Marcus White, gjort ett stort intryck på den svenska musikscenen. Hannes beskriver sin musik som ”natt i en stad, mörker med strimmor av ljus från bilar, bussar och hus”. Under hösten 2021 släpptes sjuspåriga EP:n ”When the City Sleeps” som innehåller radiofavoriterna ”Snooze”, ”Sugar” och ”I Feel It”.

I recensionen av EP:n skrev DN:  ”Den tralliga klangen får naturligtvis en botten av Hannes sammetslena röst, hans höga toner i ”Snooze” får rysningar att klättra ända upp i hårbotten. Den landar precis rätt i den r&b-doftande poppen, mötet är helt enkelt beroendeframkallande.”

Info

Konserten hålls i en oisolerad lada med stående publik, det är i princip som att vara utomhus. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är väldigt allergisk. Det kommer att finnas mat gjord på lokala råvaror till försäljning. Naturligtvis finns även vegetariska/veganska alternativ.

Boende

Falkuddens Camping ligger på cykelavstånd och hyr ut små stugor och cykel. Getgården ligger ca 6 km från gården och hyr ut ett hus via Airbnb. Vi är ca 25 min från både Sala och Avesta och där finns några hotell.

Tack för att du bidrar

När du köper någon av konsertbiljetterna här nedan så garanterar du inte bara dig själv en magisk konsertupplevelse. Du direktinvesterar även i gårdens arbete och strävan för att förbättra jordhälsa och främja biologisk mångfald. Årets konsertintäkter medfinansierar bland annat mobila hönshus, såmaskin för direktsådd av spannmål i vall, blommande perenna bottengrödor, fossilfritt traktorbränsle (HVO) och honungsbisamhällen.

Dela detta evenemang

bottom of page