lör 12 juni | Rockbonden

Sarah Klang & Iiris Viljanen - 12 juni Matinékonsert

Matinékonsert i ladan!
Slutsålt
Sarah Klang & Iiris Viljanen - 12 juni Matinékonsert

Tid och plats

12 juni 13:00 – 17:00
Rockbonden, Näckenbäck 8, By Kyrkby, Sverige

Om evenemanget

EXTRAINSATT - MATINÉKONSERT 12 JUNI kl 13-17

Rockbonden presenterar: Sarah Klang, Iiris Viljanen och Ludwig Hart! Den 12 juni bjuder Rockbonden in till sommarens första konsert i sin lada. Med tre magnifika akter i en unik miljö kommer det att bli en oförglömlig och intim upplevelse. Vi bjuder även på en lättare måltid och kaffe/te.

Info

Datum: 12 juni kl 13:00 - 17:00

Plats: Näckenbäck 8, 774 99 By Kyrkby

Biljetter: 1250 kr

Köpvillkor

 • Inga återköp av biljetter.
 • OBS! Max antal biljetter per köp är 4 stycken.
 • Köper du 2 - 4 biljetter placeras ni givetvis bredvid varandra.

Sarah Klang

Den Grammis-belönade debuten ”Love In The Milky Way” och uppföljaren ”Creamy Blue” etablerade Sarah Klang bland våra allra största röster – älskad av landets mest svårflörtade musikkritiker, såväl som fans över hela världen. Framburen på en av landets mäktigaste röster ger hon oss sin alldeles egna sammanflätning av pop och americana – med obotlig hjärtesorg och klassiska kärlekslåtar som utgångspunkt. Sarah Klang är aktuell med sitt tredje album ”VIRGO” där hon utforskar en ny ljudbild.

Iiris Viljanen

Under 2020 släppte Iiris Viljanen två soloalbum, den hyllade julskivan 'En finsk jul' och 'Den lilla havsfrun' som i år är Grammis-nominerad i kategorin Årets visa/singer-songwriter. En textförfattare och pianist som ingen annan. Hennes noveller från tillvarons olika stadier och situationer, om allt ifrån kattbegravningar till PMS, undgår inte att beröra någon. Förstärkt av att Iiris Viljanen framför sin lyrik med såväl melankoli som skönhet.

Bonus för kvällen är Ludwig Hart som gästar oss med sin otroliga röst och "sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra"-rock. Missa ej!

Corona

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg i valet att besöka oss och följer Folkhälsomyndighetens råd för att säkerställa att du som gäst har en så säker upplevelse hos oss som möjligt.

Boende

Falkuddens Camping ligger på cykelavstånd och hyr ut små stugor och cykel.

Getgården ligger ca 6 km från gården och hyr ut ett hus via Airbnb.

Vi är ca 25 min från både Sala och Avesta och där finns några hotell.

Konserten hålls i en oisolerad lada, det är i princip som att vara utomhus. Vi kommer att befinna oss i en gårdsmiljö, dvs djurbajs kan finnas, ta allergipiller om du är hyper. Det kommer att finnas eldar och rackligt utedass. 

Medtag egen alkohol om du vill ha alkohol!

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Slutsåld
  Lördag 12 juni kl 13-17
  1,250 kr
  Moms inkluderad
  1,250 kr
  Moms inkluderad
  0
  0 kr
Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang